Haber

Edremit Belediyesi Yol İnşaatı ve Çalışmalarına Devam Ediyor

Balıkesir’in Edremit Belediyesi kent genelinde yol yapım ve çalışmalarını sürdürüyor. Kent merkezinde devam eden doğalgaz çalışmaları nedeniyle zarar gören cadde ve sokaklar hızla yenileniyor.

Kent genelinde çalışmalar Edremit Belediyesi ekipleri tarafından dört yönde yürütülüyor. İlçe genelinde parke taşı döşeme, tesviye, genişletme vb. çalışmalar devam ederken, doğalgaz altyapı çalışmaları çerçevesinde hasarlı yolların inşaatı da hızla devam ediyor.

Bu kapsamda ilçe merkezinde Atatürk Mahallesi’nde bulunan TOKİ ve Kartal Evleri Mevkii’nde doğalgaz çalışması nedeniyle kazılan cadde ve sokaklarda yenileme ve imalat çalışmaları Teknik İşler ekipleri tarafından tüm hızıyla yürütülüyor.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, doğalgaz altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından bakım ve onarım çalışmalarının hızla devam ettiğini belirterek, “Yol bakım ve onarım çalışmalarımız devam ediyor. Yolların düzenlenmesiyle daha güvenli ulaşım sağlanacak ve güzergahta daha güvenli ulaşım sağlanacak. Aynı zamanda şehrimizin görünümü çağdaş ve estetik bir görünüme dönüştürülecek.” “Daha güzel bir Edremit için hep birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. – BALIKESİR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu